Yûko Nagashima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Komaki (głos)
7.0 2010 Malariya (głos)
7.1 2008 Malariya (głos)
8.8 2006 Osode Yotsuya (głos)
6.8
Kashimashi ~Girl Meets Girl~
Kasimasi - Girl Meets Girl
2006 Kahoru Osaragi (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Eurydyka (głos)
8.5 2004 Momoko-sensei (głos)
5.8 2004 Misaki Wakai (głos)
7.7 2003 Menou Kurashina (głos) (gościnnie)
7.7 2003 Ayumu Yamazaki (głos)
7.5
Bitewny Programista Shirase
Battle Programmer Shirase
2003 Sae Motoki (głos)
8.4 2002 Mitchy (głos) (gościnnie)
5.2 2002 Natsumi Ibata (głos)
7.8 2002 Tsubaki (głos)
7.9 2001 Mimori Kiryuu (głos)
8.3 1999 Arabelle (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Liderka Białych Delmo (głos)
8.1 1996 Erina Kinjou Won (głos)
6.0 1996 Elena Goldsmith (głos)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Hong Nyang, Ran Pao Pao (głos)
8.2 1995 Panna Yôko Tachibana (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Caldina (głos)
8.8 1994 Chigusa (głos)
7.0 1994 Kacche (głos)
7.0 1994 Druga córka (głos)
7.8
Czarodziejka z księżyca - Serca w lodzie
Bishôjo senshi Sailor Moon S: The Movie
1994 Śnieżna tancerka (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yûko Nagashima filmy Yûko Nagashima najlepsze filmy Yûko Nagashima zdjęcia Yûko Nagashima galeria Yûko Nagashima biografia Yûko Nagashima nominacje Yûko Nagashima nagrody i wyróżnienia Yûko Nagashima filmografia Yûko Nagashima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.