Yui Kano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2011 Cécile Sensei (głos)
8.6 2011 Gotou-san (głos)
8.1 2009 Edy Nelson (głos)
5.2 2009 Irma (głos)
6.4 2009 Byakuya Subaru (głos)
8.5 2008 Yuki (głos) (gościnnie)
8.2 2008 Misaki Sakura (głos)
8.0 2007 Karla (głos)
8.0 2007 Hikage Miyakawa (głos)
9.0 2007 Momota (głos)
8.8 2006 Wominaheshi (głos)
7.5 2006 Sanae Hanaoka (głos)
7.6 2006 Momoko Kuzuryu (głos)
7.0 2006 Momota (głos)
5.0 2006 Megumi Hamachi (głos)
9.1 2006 Eromesu (głos) (gościnnie)
8.5 2005 Uczennica (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yui Kano filmy Yui Kano najlepsze filmy Yui Kano zdjęcia Yui Kano galeria Yui Kano biografia Yui Kano nominacje Yui Kano nagrody i wyróżnienia Yui Kano filmografia Yui Kano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.