Willow Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2006 Tomihime (ang. głos)
8.1 2000 (różne głosy)
7.9 1996 Tsubaki Domyoji (ang. głos)
4.2 1994 Toyoko Mima (ang. głos)
7.7 1993 Zakonnica (ang. głos)
8.1 1993 Kasumi Tendo / Sayuri (ang. głos)
8.2 1993 Alicia (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Panna Welsley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Willow Johnson filmy Willow Johnson najlepsze filmy Willow Johnson zdjęcia Willow Johnson galeria Willow Johnson biografia Willow Johnson nominacje Willow Johnson nagrody i wyróżnienia Willow Johnson filmografia Willow Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.