Soichiro Hoshi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Shinji Okawa (głos)
8.3 2011 Mezumaru (głos)
4.0 2011 Keiichi Maebara (głos)
10.0 2011 Son Gok? (głos)
8.0 2010 Yuki Sakurai (głos)
8.1 2010 Mezumaru (głos)
8.7 2010 Rygart Arrow (głos)
8.3 2010 Sanada Yukimura (głos)
8.2 2010 Tomoki Sakurai (głos)
6.1 2010 Homare Kanakubo (głos)
7.7 2009 Sanada Yukimura (głos)
8.2 2009 Kot Sith Chesire (głos)
8.2 2009 Tomoki Sakurai (głos)
5.8
Bakugan: Nowa Vestroja
Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia
2009 Książę Hydron (głos)
7.8 2008 Senri Shiki (głos)
8.4 2008 Gino Weinberg (głos)
7.8 2008 Senri Shiki (głos)
8.4 2007 Keiichi Maebara (głos)
8.4 2007 Masaru Kodaka (głos)
8.0 2007 Brera Sterne (głos)
7.9 2007 Makoto ?gami (głos)
7.7 2007 Taichi Inoue (głos)
6.6 2007 Souma Akizuki (głos)
9.5 2007 Son Goku (głos)
5.0
Bakugan: Młodzi wojownicy
Bakugan Battle Brawlers
2007 Joe / Maskarada (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Keiichi Maebara (głos)
5.9 2006 Masaru Daimon (głos)
6.9 2006 Caris / Carisford Radflicks (głos)
7.8 2006 Seiji Hiwatari (głos)
8.5 2005 Souichirou Nagi (głos)
8.1 2005 Michael Gallet (głos)
7.9 2005 Seiichirou Sano (głos)
8.0 2005 Alviss (głos)
7.6 2004 Souichirou Nagi (głos)
7.4 2004 Sugino (głos)
6.8 2004 Camus (głos)
8.7 2004 Son Goku (głos)
4.8 2004 Skyblue (głos)
7.5 2003 Kaoru Hanabishi (głos)
8.4 2003 Kyuutarou Hoshino (głos)
7.4 2003 Reki (głos)
8.5 2003 Son Goku (głos)
0.0 2002 Akira (głos)
7.1 2002 Seiji Aizawa (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Kazuki Fuchoin (głos)
8.1 2002 Ginosuke
8.5 2002 Kaoru Matsutake (głos)
7.9 2001 Kazuma (głos)
6.1 2001 Keel Zeibel (głos)
8.0 2001 Lucia Leagrove / Blond Demon (głos)
7.0 2001 Masashi (głos)
8.4 2000 Son Goku (głos)
7.0 1999 Saiki (głos)
6.0 1999 Aoi Mitsukuni (głos)
8.2 1998 Green (głos)
0.0 1997 Shounen / Student / An-chan (głos)
6.9 1996 Kelner (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Soichiro Hoshi filmy Soichiro Hoshi najlepsze filmy Soichiro Hoshi zdjęcia Soichiro Hoshi galeria Soichiro Hoshi biografia Soichiro Hoshi nominacje Soichiro Hoshi nagrody i wyróżnienia Soichiro Hoshi filmografia Soichiro Hoshi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.