Scott Grimes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alex Tilden (gościnnie)
8.3 2011 Thomas Walsh (gościnnie)
7.0 2010 Alex Tilden (gościnnie)
8.3 2006 Alex Tilden (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Alex Tilden (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Alex Tilden (gościnnie)
5.5 2002 Alex Tilden (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Sierżant Donald Malarkey
6.8
Na starcie
First Years
2001 Alex Tilden (gościnnie)
10.0 1996 Alex Tilden (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 Alex Tilden (gościnnie)
10.0 1994 Alex Tilden (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Alex Tilden (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Alex Tilden (gościnnie)
8.0 1987 Alex Tilden (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Alex Tilden (gościnnie)
8.0 1985 Alex Tilden (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Alex Tilden (gościnnie)
7.0 1984 Alex Tilden (gościnnie)
7.3 1984 Alex Tilden (gościnnie)
6.3 1983 Alex Tilden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Grimes filmy Scott Grimes najlepsze filmy Scott Grimes zdjęcia Scott Grimes galeria Scott Grimes biografia Scott Grimes nominacje Scott Grimes nagrody i wyróżnienia Scott Grimes filmografia Scott Grimes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.