Saeko Chiba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Matka Sion (głos) (gościnnie)
7.5 2010 Chizuru Sarashina (głos)
8.7 2009 Amartie (głos)
8.2 2009 Rika Aragami (głos)
6.5 2009 Nagehiko Fujisaki (głos)
8.3 2009 Birdy (głos)
8.7 2009 Chika Itoh (głos)
8.4 2008 Nagisa Chiba / Nina Einstein (głos)
7.6 2008 Rubi T?j? (głos)
7.6 2008 Rubi Toujou (głos)
8.4 2008 Neko Musume (głos)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Ren (głos)
8.4 2008 Nadeshiko Fujisaki (głos)
8.1
Martwa księżniczka
Shikabane Hime: Aka
2008 Rika Aragami (głos)
7.7 2008 Natsuka Kasai (głos)
6.6
Kryształowy blask
Crystal Blaze
2008 Sophia (głos)
6.9 2008 Mio Sakamoto (głos)
8.6 2008 Mary Ford (głos)
8.5 2007 Reina Ishikawa (głos)
8.4 2007 Starsza siostra Chizu (głos)
9.0 2007 Satsuki (głos)
7.8 2007 Nadeshiko Fujisaki (głos)
6.8 2007 Dokuro-chan (głos)
8.5 2007 Hayami (głos)
7.7 2007 Shinobu Kirishima (głos)
8.6 2007 Ayane (głos)
8.5 2007 Wdowa (głos)
7.2 2007 Shouko Hayami (głos)
6.2 2007 Akira Midorino (głos)
6.9 2007 Claire (głos)
8.0 2007 Chika Itoh (głos)
8.3 2006 Nina Einstein / Nagisa Chiba (głos)
8.8 2006 Oshizu (głos)
7.7 2006 Oruha (głos)
7.9 2006 Yukihime (głos)
8.1 2006 Natsuki Kruger (głos)
7.8 2006 Gesomi (głos)
4.0 2006 Mitsuki Fujita (głos)
8.3 2006 Liza (głos)
7.6 2005 Oruha (głos)
7.4
Brzoskwinia
Peach Girl
2005 Momo Adachi (głos)
6.5 2005 Dokuro-chan (głos)
8.1 2005 Natsuki Kruger (głos)
7.3 2005 Akiho Sudou (głos)
8.1 2005 Priscilla (głos)
7.9 2005 Chika Itô (głos)
6.3 2005 Claire
7.7 2004 Ayumi Kubota (głos) (gościnnie)
7.9 2004 Spiker na festynie komiksowym (głos)
8.1 2004 Natsuki Kuga (głos)
7.9 2004 Chiara (głos)
7.3 2004 Tsubasa Ohtori (głos)
7.0 2004 Benedyktyn (głos)
6.0 2004 Fei Shinruu (głos)
7.0 2004 Ritsuko Kübel Kettenkrad (głos)
6.2
Tristia: Błękitna wyspa
Aoi umi no Tristia
2004 Panavia Tornado (głos)
7.7 2003 Azmaria Hendric (głos)
8.3 2003 Maya Orihara (głos)
6.2 2003 Hajime Yagi (głos)
8.0 2003 Akina Nanamura (głos)
6.2 2002 Yuki Aihara (głos)
7.0 2002 Kyoko Milchan (głos)
7.0 2002 Akina Nanamura (głos)
7.0 2002 Maria Imai (głos)
7.5 2001 Kitsune no Akane (Lis) (głos)
6.9 2000 Lapis-chan (głos)
7.5 2000 Yôko Sasaoka (głos w wersji japońskiej)
8.2
Jego i Jej Okoliczności
Kareshi Kanojo no Jijyou
1998 Sakura Tsubaki (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Saeko Chiba filmy Saeko Chiba najlepsze filmy Saeko Chiba zdjęcia Saeko Chiba galeria Saeko Chiba biografia Saeko Chiba nominacje Saeko Chiba nagrody i wyróżnienia Saeko Chiba filmografia Saeko Chiba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.