Ross McCall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bones (gościnnie)
8.1 2010 Daniel Sugarman (gościnnie)
0.0 2009 Bones (gościnnie)
6.3
Hooligans 2: Do ostatniej krwi
Green Street 2: Stand Your Ground
2009 Bones (gościnnie)
7.7 2009 Seth Carver (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Matthew Keller (gościnnie)
7.9 2008 Bones (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Bones (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Todd Darger (gościnnie)
7.3 2004 Mike Adams (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Kapral Joseph D. Liebgott
0.0 1993 Bones (gościnnie)
6.9
Pożyczalscy
Borrowers, The
1992 Bones (gościnnie)
5.7 1991 Bones (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ross McCall filmy Ross McCall najlepsze filmy Ross McCall zdjęcia Ross McCall galeria Ross McCall biografia Ross McCall nominacje Ross McCall nagrody i wyróżnienia Ross McCall filmografia Ross McCall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.