Risa Mizuno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Wakana Nura (głos)
8.1 2010 Wakana Nura (głos)
5.8
Bakugan: Nowa Vestroja
Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia
2009 Julie (głos)
7.6 2009 Ethana (głos)
7.8 2008 Seiren (głos)
7.8 2008 Sayori Wakaba / Seiren (głos) (gościn
8.1 2008 Claes (głos)
8.6 2008 Susannah Julia von Wincott (głos)
8.0 2008 Claes (głos)
10.0 2008 Yuma Saihashi (głos)
7.3 2007 Diana (głos)
6.6 2007 Yuma Saihashi (głos)
8.2 2007 Saori Nikaid? (głos)
5.0
Bakugan: Młodzi wojownicy
Bakugan Battle Brawlers
2007 Julie (głos)
8.2
5 centymetrów na sekundę
Byôsoku 5 senchimêtoru
2007 Siostra Kanae (Segment "Cosmonau") (głos)
8.3 2006 Yukie Akasaka (głos)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Lia de Beaumont (głos)
8.1 2004 Julia (głos)
7.6 2004 Midori Nonaka (głos)
8.5 2004 Kanae (głos)
7.0 2004 Sera May (głos)
8.4
Ziemia kiedyś nam obiecana
Kumo no mukô, yakusoku no basho
2004 Maki Kasahara (głos)
7.8 2003 Elenora Gabriell (głos) (gościnnie)
8.0 2003 Yuko Suzunari (głos)
7.0 2002 Shout (głos)
1.0 2001 Kana (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Risa Mizuno filmy Risa Mizuno najlepsze filmy Risa Mizuno zdjęcia Risa Mizuno galeria Risa Mizuno biografia Risa Mizuno nominacje Risa Mizuno nagrody i wyróżnienia Risa Mizuno filmografia Risa Mizuno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.