Peter O'Meara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Porucznik Norman Dike
0.0 2010 Porucznik Norman Dike
7.8
Kontra
Strike Back
2010 Porucznik Norman Dike
0.0 2009 Porucznik Norman Dike
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Porucznik Norman Dike
6.3
Hooligans 2: Do ostatniej krwi
Green Street 2: Stand Your Ground
2009 Porucznik Norman Dike
7.3 2004 Paul Stryzewski (gościnnie)
3.5 2003 Porucznik Norman Dike
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Porucznik Norman Dike
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Porucznik Norman Dike
7.6 2001 Porucznik Norman Dike

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter O'Meara filmy Peter O'Meara najlepsze filmy Peter O'Meara zdjęcia Peter O'Meara galeria Peter O'Meara biografia Peter O'Meara nominacje Peter O'Meara nagrody i wyróżnienia Peter O'Meara filmografia Peter O'Meara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.