Masaya Onosaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Takeshi Momoshiro (głos)
7.7 2011 Azazel (głos)
8.5 2010 Isaac Dian / Max Sandshelt (głos) (go
8.0 2010 Francja (głos)
8.8 2010 Redaktor naczelny (głos) (gościnnie)
6.2 2010 Shigekazu Sakanami (głos)
7.2 2010 Azazel (głos)
7.6 2009 Francja (głos)
8.2 2009 Naczelny Honda (głos) (gościnnie)
8.3 2009 Goji Ashibashi (głos) (gościnnie)
7.0 2009 Saki no Chichi (głos)
8.5 2008 Isaac Dian (głos)
7.6 2008 J. D. (głos)
7.2 2008 J. D. (głos)
8.2 2007 Haruka Fukagawa (głos)
8.6 2007 Isaac Dian (głos)
8.5 2007 Leeron (głos)
8.5 2007 Shun (głos)
6.8 2007 Masunori Chouhi (głos)
8.5 2007 Takeshi Momoshiro (głos)
5.3 2007 Pierre Vieira (głos)
8.0 2007 Ahiru no Ah-kun (głos)
8.3 2006 Nikczemny naukowiec z filmu (głos) (g
8.8 2006 Kikimaru (głos)
8.4 2006 Chikaraya Hashizume (głos)
7.5 2006 Yoshiki Futami (głos)
6.7 2006 Daigo Nihonmatsu (głos)
9.1 2006 Daisaku Amarao (głos) (gościnnie)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Ichi, Rycerz Hydry (głos)
6.8
Aquarion
Sousei no Aquarion
2005 Pierre Vieira (głos)
8.1 2005 Kaiji (głos)
8.0 2005 Nanashi (głos)
7.3 2004 Azuma Iriki (głos)
8.0 2004 Hollow (głos)
9.2 2003 Fushimiya (głos) (gościnnie)
6.5 2003 Don Patch (głos)
8.4 2003 Boss (głos)
7.1 2002 Asano-kun (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Aragoma Torakichi (głos)
5.4 2002 Shiro Mibu (głos)
7.9 2001 Ichiro Mihara (głos)
8.7 2001 Takeshi Momoshiro (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Yasuji Ida (głos)
9.1 2000 Sendo Takeshi
7.3 1999 Kaisei (głos)
7.9
Menażeria Horrorów
Petto Shoppu Obu Horāzu
1999 Leon Alcott (głos)
8.0 1999 Ojciec Moe (głos)
8.3 1999 Chew / Shamu / Spandine (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Vash the Stampede (głos)
8.1 1998 Keroberos (głos)
10.0 1998 Keisuke Uchikawa (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Michikusa (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masaya Onosaka filmy Masaya Onosaka najlepsze filmy Masaya Onosaka zdjęcia Masaya Onosaka galeria Masaya Onosaka biografia Masaya Onosaka nominacje Masaya Onosaka nagrody i wyróżnienia Masaya Onosaka filmografia Masaya Onosaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.