Kokoro Kikuchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Chłopiec (głos) (gościnnie)
5.0 2011 Seriha Amemiya (głos)
8.6 2010 Kokoro (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Kiyomi Sakura (głos) (gościnnie)
8.5 2010 Sparrowmon / Pickmoon / Nanomon / Prairiemon / Shakomon (głos)
10.0 2010 Potpourri (głos)
5.8 2009 Hachiel (głos)
7.8 2008 Mały Aidou (głos)
8.2 2007 Dziecko Umibozu (głos)
5.0
Bakugan: Młodzi wojownicy
Bakugan Battle Brawlers
2007 Makoto (głos) (gościnnie)
8.8 2006 Jiroukichi (głos)
8.3 2006 Kenji (głos)
7.9 2006 Akito / Agito (głos)
5.9 2006 Chika Daimon (głos)
8.3 2006 August (głos)
10.0 2006 Chłopiec (głos)
7.9 2005 Fusa (głos) (gościnnie)
7.7
Słodkie, słodkie czary
Sugar Sugar Rune
2005 Akira Mikado (głos)
8.5 2005 Haruko / Młoda Sena (głos)
8.6 2005 Pation (głos)
8.5 2004 Miyamoto Iori (głos)
10.0 2004 Akio (głos) (gościnnie)
8.3 1999 Lina (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kokoro Kikuchi filmy Kokoro Kikuchi najlepsze filmy Kokoro Kikuchi zdjęcia Kokoro Kikuchi galeria Kokoro Kikuchi biografia Kokoro Kikuchi nominacje Kokoro Kikuchi nagrody i wyróżnienia Kokoro Kikuchi filmografia Kokoro Kikuchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.