Kimiko Saitô
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Rem (głos)
8.3 2011 Rem (głos)
6.8 2010 Rem (głos)
8.8 2010 Rem (głos)
7.6 2010 Rem (głos)
8.2 2009 Rem (głos)
7.0 2009 Rem (głos)
8.6 2008 Rem (głos)
7.1 2007 Rem (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Rem (głos)
8.5 2006 Rem (głos)
8.8 2006 Rem (głos)
8.4 2006 Rem (głos)
7.8 2006 Rem (głos)
6.9 2006 Rem (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Rem (głos)
9.1 2006 Rem (głos)
8.1 2005 Rem (głos)
7.7 2005 Rem (głos)
8.1 2004 Rem (głos)
8.4 2004 Rem (głos)
6.7 2004 Rem (głos)
8.3 1999 Rem (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kimiko Saitô filmy Kimiko Saitô najlepsze filmy Kimiko Saitô zdjęcia Kimiko Saitô galeria Kimiko Saitô biografia Kimiko Saitô nominacje Kimiko Saitô nagrody i wyróżnienia Kimiko Saitô filmografia Kimiko Saitô aktor Kimiko Saitô scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.