Kentaro Tone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Kaoru Jinno (głos) (gościnnie)
8.3 2010 Akira Hattori (głos)
7.2 2010 Naukowiec / Żołnierz (głos) (gościnni
8.2 2009 ADX20000 (głos) (gościnnie)
7.3 2009 Maurice / Plakke (głos)
8.5 2008 Student (głos) (gościnnie)
7.8 2008 Starszy oficer Kimlasci (głos) (gości
7.9 2007 Przewodniczący rady uczniowskiej (głos)
7.9 2007 Nauma / Nurari (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Przyjaciel Teppei'ego (głos) (gościnn
8.3 2006 Nauczyciel angielskiego / Uczeń (głos)
8.4 2006 Hachiroku Toyoda (głos)
6.7 2004 Putata (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kentaro Tone filmy Kentaro Tone najlepsze filmy Kentaro Tone zdjęcia Kentaro Tone galeria Kentaro Tone biografia Kentaro Tone nominacje Kentaro Tone nagrody i wyróżnienia Kentaro Tone filmografia Kentaro Tone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.