Keiichi Sonobe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Masajir? Harano (głos)
7.3 2009 Rugrus (głos)
8.5 2008 Menadżer (głos) (gościnnie)
7.7 2008 Tooyama (głos) (gościnnie)
7.2 2008 Błękitny Rycerz (głos)
6.0 2008 Hishokan (głos)
8.5 2007 Mieszkaniec wioski (głos) (gościnnie)
7.2 2007 Rarita Jones (głos)
8.3 2006 Hondaya (głos)
8.8 2006 Naosuke Gonbei (głos)
8.1 2006 Shishaku Chouno (głos) (gościnnie)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Voronzoff (głos)
7.5 2006 Tendou (głos) (gościnnie)
6.7 2006 Yoji Kudo (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Kamen Fundoshi (głos)
7.4
Brzoskwinia
Peach Girl
2005 Mistrz (głos)
7.0 2004 Sugiura (głos)
8.4 2004 wujek Akane (głos)
7.0 2004 Reporter (głos) (gościnnie)
9.2 2003 Matashirou (głos) (gościnnie)
6.5 2003 Tokoro Tennosuke (głos)
7.6 2003 (głos)
8.6 2003 Sakanoue Hisaomi (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Mahajarama / Yahoot (głos)
6.8 2002 Dyrektor galerii sztuki (głos) (gości
8.5 2002 Rarumu (głos)
0.0 2001 Eyebrow Alien (głos)
3.0 2001 Oficer Koala (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 (głos)
7.0 1999 Spiker (głos)
8.0 1999 T-bone (głos)
7.0 1999 Obcy B (głos) (gościnnie)
9.0 1999 Spiker (głos)
8.3 1999 Silvers Rayleigh / Randolph / Rapanui Pasqua / Kapitan McKinley / Mekao / Igaram (Pan 8) / Terracott
4.0 1999 Doktor D (głos)
8.1
Maluda
Azuki-Chan
1995 Tago-sensei (głos)
8.2 1994 Doktor Chiba (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keiichi Sonobe filmy Keiichi Sonobe najlepsze filmy Keiichi Sonobe zdjęcia Keiichi Sonobe galeria Keiichi Sonobe biografia Keiichi Sonobe nominacje Keiichi Sonobe nagrody i wyróżnienia Keiichi Sonobe filmografia Keiichi Sonobe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.