Jimmy Fallon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 (gościnnie) (on sam)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 (gościnnie) (on sam)
8.9 2005 (gościnnie) (on sam)
7.0 2003 (gościnnie) (on sam)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 George Rice
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmy Fallon filmy Jimmy Fallon najlepsze filmy Jimmy Fallon zdjęcia Jimmy Fallon galeria Jimmy Fallon biografia Jimmy Fallon nominacje Jimmy Fallon nagrody i wyróżnienia Jimmy Fallon filmografia Jimmy Fallon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.