Houko Kuwashima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2011 Harminia (głos) (gościnnie)
6.7 2011 Lianna Scholes (głos) (gościnnie)
8.3 2011 Youhime Youhime (głos)
6.2 2011 Minato (głos)
7.0 2011 Stevia Vartla (głos)
7.0 2011 Isara Gunther (głos)
8.0 2010 Tsubaki Shikibe (głos)
8.1 2010 Chizuru Yukimura (głos)
8.1 2010 Chizuru Yukimura (głos)
5.4 2010 Maria (głos)
7.9 2010 Midori Okamoto (głos)
8.5 2010 Cutemon / Nene Amano (głos)
9.0 2010 Presea Combateal (głos)
10.0 2010 Itsuki My?d?in / Cure Sunshine (głos)
7.0 2010 Ruquia (głos)
7.8 2009 Shion Pavlichenko (głos)
8.0 2009 Ojousan (głos)
8.9 2009 Sango (głos)
8.0 2009 Chitose Mihara (głos)
8.1 2009 Isara Gunther (głos)
7.5 2009 Yukio Washimine (głos)
5.6 2009 Nena Hargen (głos)
7.0 2009 Homi Nandie (głos)
8.3 2008 Medusa (głos)
8.5 2008 Tomoyo Sakagami (głos)
8.6 2008 Kiyo / Hotaru (głos) (gościnnie)
7.9 2008 Yunbo (głos)
7.2 2008 Rai (głos)
8.0 2008 Atsuko Chuzenji (głos)
8.6 2008 Kaiba (głos)
7.0 2008 Starsza Allison Whittington (głos)
7.9 2008 Touma Kazamatsuri (głos)
6.5 2008 Yukiko Muromachi (głos)
8.1 2008 Atora (głos)
7.1 2008 Ruquia (głos)
8.8 2008 Una Shamrock (głos)
0.0 2008 Medusa (głos)
8.0 2007 Clare (głos)
8.2 2007 Tomoyo Sakagami (głos)
7.3 2007 Michiru Kita (głos)
8.3 2007 Mie Iwamoto (głos)
8.5 2007 Shuurei Kou (głos)
8.0 2007 Canaria Berstein / Nanase Matsuura (głos)
8.2 2007 Isako (głos)
3.9 2007 Kurara Tachibana (głos)
8.0 2007 Illis Gonzalez (głos)
7.7 2007 Miyako Miyazaki (głos)
7.3 2007 J? Ga (głos) (gościnnie)
8.6 2007 Christy Aurelian (głos)
7.7 2007 Saho Katsuragi (głos) (gościnnie)
10.0 2007 Sheila (głos)
8.0 2006 Mordred (głos) (gościnnie)
8.1 2006 Kristeva (głos)
8.2 2006 Yukio Washimine (głos)
8.8 2006 Tomihime (głos)
7.7 2006 Shuurei Kou (głos)
8.1 2006 Mizue Sakimoto (głos) (gościnnie)
8.4 2006 Yayoi Kurakichi (głos)
7.1
Dzisiaj w klasie 5-2
Kyou no Go no Ni
2006 Ryota Sato (głos)
7.8 2006 Yomi Kasuga (głos)
8.0 2006 Guragief (głos)
8.7 2006 Shoren (głos) (gościnnie)
5.0 2006 Haru Yasumura (głos) (gościnnie)
8.0 2006 Stella Loussier (głos)
8.3 2006 Lala (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Siostra Agnes (głos)
7.3 2005 Mayumi Shiina (głos)
8.1 2005 Wendy Garret (głos)
3.0 2005 Kuriya Kuroda (głos)
8.4 2004 Stellar Loussier (głos)
8.0 2004 Noriko Kokie (głos) (gościnnie)
7.0 2004 Watsuji Aya (głos)
7.9 2004 Margaret Burton (głos)
6.6 2004 Nao Shimizu (głos)
7.2 2004 Vestemona "Vess" Lauren (głos)
6.0 2004 Liru (głos)
4.8 2004 Bocca Serenade
6.7 2004 Sheila (głos)
8.0 2004 Soi Fon / Cirucci Thunderwitch (głos)
7.2
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô: Ryuhogyoku-hen
2003 Shigure (głos)
7.0 2003 Koruru (głos)
8.0 2003 Megumi Minami (głos)
8.0 2003 Chór (głos)
7.8 2002 Minoru Kokubunji (głos)
7.4
Beyblade - Latające Dyski
Bakuten shoot beyblade
2002 Kyouju (głos)
8.8 2002 Shoukei (głos)
8.4 2002 Kagura (głos)
7.9 2002 Quon Kisaragi (głos)
8.7 2002 Fllay Allster / Natarle Badgiruel (głos)
5.2 2002 Liru (głos)
8.0 2002 Kyouju (głos)
7.7
X
2001 Satsuki Yatôji (głos)
7.9 2001 Kirika Yuumura (głos)
7.5 2001 Mireth (głos)
7.7 2001 Tiki Musicanova (głos)
7.9 2001 Sai Jounouchi (głos)
4.5 2001 Nako Kagura (głos)
6.7 2001 Dolores (głos)
8.6 2000 Harriet Bartholomew (głos)
10.0 2000 Mami Ryuukawa (głos)
10.0 2000 Kiryuu Bannanchiten (głos)
7.3 1999 Kusakabe Maron / Kaitou Jeanne (głos)
7.7 1999 Marlene Angel (głos)
7.9 1999 Aoi Hosen (głos)
7.9 1999 Nakahito Kagura (głos)
3.0 1999 Miyako Asami / Chandy / Kazuho Heichin (głos)
8.3 1999 Going Merry / Margarita / Victoria Cindry (głos)
8.0 1998 Sayuri (głos)
10.0 1998 Kiryuu (głos)
3.0 1998 Shirobon (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Try, The
1997 Filia Ul Copt (głos)
6.3 1997 Kim (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Kiichi (głos)
8.1 1996 Misumaru Yurika (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Ayako Nanigawa (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Studentka (głos) (gościnnie)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Shigure/Hikari No Miko (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Houko Kuwashima filmy Houko Kuwashima najlepsze filmy Houko Kuwashima zdjęcia Houko Kuwashima galeria Houko Kuwashima biografia Houko Kuwashima nominacje Houko Kuwashima nagrody i wyróżnienia Houko Kuwashima filmografia Houko Kuwashima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.