Daisuke Ono
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kirigakure Saizō (głos)
8.4 2011 Arthur Auguste Angel (głos) (gościnni
7.8 2011 Nagi Kengamine (głos)
7.5 2011 Generał Bernard (głos)
6.7 2011 Hugh Anthony Disward (głos)
6.9 2011 Yondaime (głos)
7.3 2011 Satou-sensei / Tajemniczy głos / Staruszek / Uczeń (głos)
7.8 2010 Sebastian Michaelis (głos)
8.5 2010 Shizuo Heiwajima (głos)
8.0 2010 Hotsuma Renjou (głos)
7.6 2010 Yakumo Sait? (głos)
8.2 2010 Shion Astarl (głos)
7.3 2010 Jun Satou (głos)
7.7 2010 K?hei Hasekura (głos)
7.9 2010 Luigi Yoshida (głos)
6.1 2010 Suzuya Tohzuki (głos)
5.7 2010 Medius Malgaron (głos)
8.5 2010 Ky?suke Kishi (głos)
10.0 2010 Daiki (głos)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Jack Vessalius (głos)
7.8 2009 Battler Ushiromiya (głos)
6.9 2009 Kakeru Satsuki (głos)
7.0 2009 Itsuki Koizumi (głos)
8.0 2009 Eugene Alexandr du Vorkan (głos)
7.4 2009 Itsuki Koizumi (głos)
8.4 2009 Hosaka (głos)
8.6 2009 Nason (głos)
6.4 2009 Itsuki Koizumi / Klient (różne głosy)
6.5 2009 Izayoi Tsukishima (głos)
7.0 2009 Hagiyoshi (głos)
6.4 2009 Shigure Shinguji (głos)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Sebastian Michaelis (głos)
8.5 2008 Sasaki (głos) (gościnnie)
0.0 2008 Daisuke Misumi (głos)
8.0 2008 Akira Nikaid? (głos)
7.6 2008 Hyuga (głos)
7.8 2008 Hosaka (głos)
7.2 2008 Hyuga (głos)
8.1 2008 Hikaru Asahina (głos) (gościnnie)
7.5 2008 Naja Gurefu (głos)
8.2 2008 Ebisu (głos)
7.6 2008 Kyousuke Kishi (głos)
7.5 2008 Ku:nel Sanders (głos)
4.6 2008 Masao Kamada (głos)
7.3 2007 Shuuji Tsugumi (głos)
8.0 2007 Daisuke Ono (głos)
8.1 2007 Kazuma Yagami (głos)
8.3 2007 Kai Mikawa (głos)
8.5 2007 Hosaka (głos)
7.3 2007 Kagezaki (głos)
8.5 2007 Jin Kamishina (głos)
8.6 2007 Verossa Acous (głos)
5.5 2007 Naraba Daido (głos)
9.0 2007 Syuu Aiba (głos)
8.3 2006 Mamoru Akasaka (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Itsuki Koizumi
7.8
REC
2006 Hatakeda (głos)
7.5 2006 Beta (głos)
7.7 2006 Matsumoto (głos) (gościnnie)
7.8
Barman
Bartender
2006 Barman B (głos)
6.8
Kashimashi ~Girl Meets Girl~
Kasimasi - Girl Meets Girl
2006 Asuta Soro (głos)
7.8
Czerwony Ogród
Red Garden
2006 Nick (głos)
9.0 2006 Sven Cal Payang (głos)
4.0 2006 Maya Sudo (głos)
8.1 2005 Sorimachi (głos)
8.0
Air
2005 Yukito Kunisaki (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Guy, Hrabia Brugges (głos)
7.9 2005 Shota Sakamoto (głos)
7.8 2005 Przeprowadzający wywiad (głos) (gości
8.4 2005 Enju (głos)
8.5 2005 Kengo Mizumachi (głos)
8.1 2005 Kite (głos)
8.7 2005 Aaron (głos)
7.0 2005 Kuma (głos)
8.0 2005 Yuuichi Kimizuka (głos)
7.8 2004 Ojciec Kouty (głos) (gościnnie)
7.2
Kapłanki przeklętych dni
Kannazuki no Miko
2004 (głos)
7.9 2004 Otaku A / przewodniczacy samorządu szkolnego (głos)
6.6 2004 Ryo (głos)
8.7 2004 Bozu (głos)
6.8 2004 Harold Crackenthorpe (głos) (gościnni
7.0 2004 Podwładny B (głos)
8.0 2004 Członek 13. dywizji (głos)
8.0 2003 Kobayashi (głos)
7.9 2003 Spiker (głos)
7.3 2003 Mężczyzna (głos)
8.5 2003 Kidaf (głos)
7.8 2003 Kuri Rix (głos) (gościnnie)
8.5 2003 Demon (głos)
9.0 2003 Massimo (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 PrismMan (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daisuke Ono filmy Daisuke Ono najlepsze filmy Daisuke Ono zdjęcia Daisuke Ono galeria Daisuke Ono biografia Daisuke Ono nominacje Daisuke Ono nagrody i wyróżnienia Daisuke Ono filmografia Daisuke Ono aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.