Ako Mayama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2010 Wróżka (głos)
7.3 2008 Matka Mizuki (głos)
8.6 2007 Torogai (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Iso-Onna (głos)
8.8 2006 Shitanaga-uba (głos)
8.5 2006 Youko (głos)
7.8 2006 Mama (głos) (gościnnie)
8.5 2005 Babcia (głos)
7.7 2005 Vermilion-like lady (głos)
6.9 2003 Susanna (głos) (gościnnie)
8.3 1999 Kokoro / Starsza Wioski Nyon (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ako Mayama filmy Ako Mayama najlepsze filmy Ako Mayama zdjęcia Ako Mayama galeria Ako Mayama biografia Ako Mayama nominacje Ako Mayama nagrody i wyróżnienia Ako Mayama filmografia Ako Mayama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.