John Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (on sam)
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 (on sam)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 (on sam)
8.8 1997 (on sam)
8.1
Blask
Shine
1996 (on sam)
5.8
Na samym dnie
Underneath
1995 (on sam)
8.0 1983 (on sam)
6.3 1983 (on sam)
6.2 1982 (on sam)
10.0 1979 (on sam)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 (on sam)
7.7 1968 (on sam)
0.0 1966 (on sam)
8.8 1964 (on sam)
7.6
Święty
Saint, The
1962 (on sam)
0.0 1959 (on sam)
4.7 1955 (on sam)
10.0 1954 (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Martin filmy John Martin najlepsze filmy John Martin zdjęcia John Martin galeria John Martin biografia John Martin nominacje John Martin nagrody i wyróżnienia John Martin filmografia John Martin aktor John Martin reżyser John Martin scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.