Taiki Matsuno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2009 Koga (głos)
8.8 2006 Kohei Kobotoke (głos)
5.9 2006 Agumon (głos)
8.1 2005 Ku Dorin (głos) (gościnnie)
7.6
Ukryte ostrze
Kakushi ken oni no tsume
2004
6.8 2004 Narita Yuzuru (głos)
8.5 2003 Syotyu (głos)
0.0 2002 Asuka Kagura / Shurikenger (głos)
7.8 2002 Ryouhei (głos) (gościnnie)
7.4 2002 Yuzuru Narita (głos)
8.3 1999 Hildon / Kanpachino / Laffite / Rice-Rice (głos)
8.1 1996 Miguel (głos)
8.2 1996 Nishiwaki, Beshimi (głos)
7.0 1996 Hiroto Majima (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Pegaz / Helios (głos)
6.5 1994 Rascal-sensei (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Taiki Matsuno filmy Taiki Matsuno najlepsze filmy Taiki Matsuno zdjęcia Taiki Matsuno galeria Taiki Matsuno biografia Taiki Matsuno nominacje Taiki Matsuno nagrody i wyróżnienia Taiki Matsuno filmografia Taiki Matsuno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.