Zygmunt Wiaderny
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1978 (gościnnie)
7.5 1977 (gościnnie)
6.5 1976 Oficer żandarmerii
7.1 1976 Arystokrata(niewymieniony w czołówce)
6.8 1974 Milicjant
7.4 1973 Nauczyciel Stoiński "Brzoza"
6.1 1963 Oficer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zygmunt Wiaderny filmy Zygmunt Wiaderny najlepsze filmy Zygmunt Wiaderny zdjęcia Zygmunt Wiaderny galeria Zygmunt Wiaderny biografia Zygmunt Wiaderny nominacje Zygmunt Wiaderny nagrody i wyróżnienia Zygmunt Wiaderny filmografia Zygmunt Wiaderny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.