Zygmunt Hobot
Data urodzenia: 1930-07-17
Miejsce urodzenia: 2004-01-19
Stan cywilny: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1997 Milioner Riczi
6.7 1994 Funio, kuzyn Wielopolskich i Sęp-Cieńskich, były współpracownik SB (g
3.8 1994 Strażnik sądowy (gościnnie)
6.7 1993 Przewodniczący składu orzekającego w sprawie Malaka
7.1 1986 Szatniarz Gienio
7.7 1986
5.7 1978 Enrico Lavone(gościnnie)
6.5 1976 Malarz
6.2 1970 Portier w hotelu "Albergo dei Fiori" w Rzymie
7.3 1961 Cudzoziemiec(niewymieniony w czołówce)
6.9 1954 Żyd Abram

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zygmunt Hobot filmy Zygmunt Hobot najlepsze filmy Zygmunt Hobot zdjęcia Zygmunt Hobot galeria Zygmunt Hobot biografia Zygmunt Hobot nominacje Zygmunt Hobot nagrody i wyróżnienia Zygmunt Hobot filmografia Zygmunt Hobot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.