Zooey Deschanel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Jessica Day
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Jessica Day
7.4 2007 Mary (głos) (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Kat (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Margaret Whitesell (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Mary (głos) (gościnnie)
6.0 2004 Mary (głos) (gościnnie)
7.3 1999 Mary (głos) (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Mary (głos) (gościnnie)
6.8 1993 Mary (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Mary (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zooey Deschanel filmy Zooey Deschanel najlepsze filmy Zooey Deschanel zdjęcia Zooey Deschanel galeria Zooey Deschanel biografia Zooey Deschanel nominacje Zooey Deschanel nagrody i wyróżnienia Zooey Deschanel filmografia Zooey Deschanel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.