Zofia Rysiówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1989 Hrabina Zofia Potocka
6.5 1988 Pani Lena, stara aktorka (gościnnie)
7.3 1987 Dziedziczka
7.7 1986 Matka Jana Oborniaka (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Siostra Wiktoria, kuzynka Stroynowskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zofia Rysiówna filmy Zofia Rysiówna najlepsze filmy Zofia Rysiówna zdjęcia Zofia Rysiówna galeria Zofia Rysiówna biografia Zofia Rysiówna nominacje Zofia Rysiówna nagrody i wyróżnienia Zofia Rysiówna filmografia Zofia Rysiówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.