Zofia Perczyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2000 Sąsiadka Stańskiego(gościnnie)
5.8 1993 Starsza pani w Łazienkach (gościnnie)
7.3 1989
6.5 1988 "Nutka" (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
7.5 1977 (gościnnie)
7.1 1977 (gościnnie)
6.9 1971 Gość u Sobociaków
5.8 1954 Kachna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zofia Perczyńska filmy Zofia Perczyńska najlepsze filmy Zofia Perczyńska zdjęcia Zofia Perczyńska galeria Zofia Perczyńska biografia Zofia Perczyńska nominacje Zofia Perczyńska nagrody i wyróżnienia Zofia Perczyńska filmografia Zofia Perczyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.