Zofia Jamry
Data urodzenia: 1918-02-27
Miejsce urodzenia: 2006-12-29
Stan cywilny: Morszańsk, Rosja

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 2004 Millerowa, szefowa kuchni w "Hybertusie" (gościnnie)
6.9 1997 Potela, dama do towarzystwa księżnej Bilińskiej(gościnnie)
6.7 1994 Babcia klozetowa w lokalu (gościnnie)
7.3 1989 Aktorka z trupy Łobojki (gościnnie)
7.0 1987 Współlokatorka Gieni w sanatorium
7.7 1986 Ekspedientka w sklepie spożywczym
5.3 1985 Konferansjerka
6.9 1983 Kobieta w teatrze mówiąca jak się je kwiczoły
6.3 1982 Stara tancerka na obiedzie u Gorlickiej
7.8 1980 Wynajmująca mieszkanie(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Ciotka Niny (gościnnie)
7.4 1980
6.4 1979 Barmanka(gościnnie)
7.3 1979 Stara aktorka w prowincjonalnym teatrze
7.6 1979 (gościnnie)
5.5 1975 Uczestniczka balu w Cisach(niewymieniony w czołówce)
8.8 1968 Pani z psem
6.5 1966 Matka Kasi(niewymieniony w czołówce)
7.7 1965 Pani Kowalska, matka Rysia (niewymieniony w czołówce)
6.7 1963 Kobieta z towarzystwa
7.8 1962 Kelnerka w kawiarni aktorów
6.6 1961 Klemczakowa, żona dentysty
6.9 1954 Sklepikarka
7.9 1946 Maria Kędziorek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zofia Jamry filmy Zofia Jamry najlepsze filmy Zofia Jamry zdjęcia Zofia Jamry galeria Zofia Jamry biografia Zofia Jamry nominacje Zofia Jamry nagrody i wyróżnienia Zofia Jamry filmografia Zofia Jamry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.