Zoe Telford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Sarah
6.0
Wypadek
Collision
2009 Sarah
8.3
System sprawiedliwości
Criminal Justice
2008 Sarah
7.5 2008 Sarah
6.8 2007 Sarah
7.3
Złota godzina
Golden Hour, The
2005 Sarah
8.8 2003 Sarah
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Sarah
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Sarah
0.0 1999 Sarah
7.0 1993 Sarah

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zoe Telford filmy Zoe Telford najlepsze filmy Zoe Telford zdjęcia Zoe Telford galeria Zoe Telford biografia Zoe Telford nominacje Zoe Telford nagrody i wyróżnienia Zoe Telford filmografia Zoe Telford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.