Zoe Tapper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Nancy
0.0 2011 Evelyn Graham
7.8
Zen
2011 Donatella Pirotta
4.1 2010 Jessica
6.3 2009 Mina Harker
8.1 2009 Effie Ruskin / Effie Millais
6.3
Ocaleni
Passengers
2008 Anya
7.6 2004 Gemma
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Nanda Levigne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zoe Tapper filmy Zoe Tapper najlepsze filmy Zoe Tapper zdjęcia Zoe Tapper galeria Zoe Tapper biografia Zoe Tapper nominacje Zoe Tapper nagrody i wyróżnienia Zoe Tapper filmografia Zoe Tapper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.