Zoe Lister Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Charlotte Armitage (gościnnie)
0.0 2011 Charlotte Armitage (gościnnie)
6.2 2011 Charlotte Armitage (gościnnie)
6.5 2010 Charlotte Armitage (gościnnie)
6.7
Wszystko, co dobre
All Good Things
2010 Charlotte Armitage (gościnnie)
0.0 2009 Charlotte Armitage (gościnnie)
0.0 2009 Charlotte Armitage (gościnnie)
0.0 2009 Charlotte Armitage (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Charlotte Armitage (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Charlotte Armitage (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Charlotte Armitage (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Charlotte Armitage (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Charlotte Armitage (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zoe Lister Jones filmy Zoe Lister Jones najlepsze filmy Zoe Lister Jones zdjęcia Zoe Lister Jones galeria Zoe Lister Jones biografia Zoe Lister Jones nominacje Zoe Lister Jones nagrody i wyróżnienia Zoe Lister Jones filmografia Zoe Lister Jones aktor Zoe Lister Jones scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.