Zoe Carides
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mama Karamanlis
0.0 2010 Mama Karamanlis
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Mama Karamanlis
0.0 2009 Mama Karamanlis
8.0
Pod błękitem nieba
Out of the Blue
2008 Mama Karamanlis
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Mama Karamanlis
8.5 2006 Mama Karamanlis
10.0 2000 Mama Karamanlis
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Mama Karamanlis
0.0 1997 Mama Karamanlis
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Mama Karamanlis
0.0 1989 Mama Karamanlis
10.0 1989 Mama Karamanlis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zoe Carides filmy Zoe Carides najlepsze filmy Zoe Carides zdjęcia Zoe Carides galeria Zoe Carides biografia Zoe Carides nominacje Zoe Carides nagrody i wyróżnienia Zoe Carides filmografia Zoe Carides aktor Zoe Carides reżyser Zoe Carides scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.