Ziemowit Pędziwiatr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Pirotechnik (gościnnie)
6.8 2007 Pirotechnik (gościnnie)
3.4
Planeta Sketch
Planet Sketch
2005 Pirotechnik (gościnnie)
8.2 2005 Pirotechnik (gościnnie)
8.0
Mroczna przepowiednia
Dark Oracle
2004 Pirotechnik (gościnnie)
6.9 2004 Pirotechnik (gościnnie)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Pirotechnik (gościnnie)
5.8
Wyścigi Nascar
Nascar Racers
2000 Pirotechnik (gościnnie)
8.0 1983 Pirotechnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ziemowit Pędziwiatr filmy Ziemowit Pędziwiatr najlepsze filmy Ziemowit Pędziwiatr zdjęcia Ziemowit Pędziwiatr galeria Ziemowit Pędziwiatr biografia Ziemowit Pędziwiatr nominacje Ziemowit Pędziwiatr nagrody i wyróżnienia Ziemowit Pędziwiatr filmografia Ziemowit Pędziwiatr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.