Zenon Kruszelnicki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Pracodawca (gościnnie)
5.5 2002 Niewolnik (niewymieniony w czołówce)
7.2 2002 Pracownik banku (głos) (gościnnie)
5.3 2001 Senatorowa(niewymieniony w czołówce)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Pierwszy oficer
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Uczeń (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zenon Kruszelnicki filmy Zenon Kruszelnicki najlepsze filmy Zenon Kruszelnicki zdjęcia Zenon Kruszelnicki galeria Zenon Kruszelnicki biografia Zenon Kruszelnicki nominacje Zenon Kruszelnicki nagrody i wyróżnienia Zenon Kruszelnicki filmografia Zenon Kruszelnicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.