Zdzisław Szymborski
Data urodzenia: 1932-09-04
Miejsce urodzenia: Radzynin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Ksiądz (gościnnie)
5.4 2004 Kapłanka
6.9 2004 Gwardian klasztoru franciszkanów (gościnnie)
5.3 2002 Medyk
3.8 2001 Medyk
7.3 2000 Dworzanin
4.0 2000 Dziadek "Oliwki"
6.2 1999 Rezydent Sędziego
6.9 1997 Ksiądz udzielający ślubu Zgorzelskiej i Myszyńskiemu
6.5 1997 Sędzia (gościnnie)
7.8 1990 Pielęgniarz w filmie "Jutrzenka"
6.7 1990
7.7 1989 Urzędnik na studiach zaocznych
6.7 1988
7.6 1988 Członek komisji z Warszawy / Celnik
6.0 1987 Klown Eugeniusz Wasiak "Bimbo"
7.6 1987
8.2 1987 (gościnnie)
7.3 1987 Jan, lokaj w pałacu
7.7 1986 Kontroler biletów w tramwaju Pióreckiego / Członek komisji inwentaryzacyjnej w mieszkaniu byłego tow
5.9 1983 Korsun
5.8 1983 Dyplomata węgierski
7.6 1982 Lokaj w domu Belschego
7.7 1981 Inżynier policyjny
6.3 1980
7.8
Dom
1980 Jeden z konstruktorów mostu Śląsko-Dąbrowskiego podczas próby obciążenia / Portier w szpitalu onkolo
6.3 1979 Pacjent w szpitalu
7.7 1978 Dziennikarz na konferencji "Pol-Pimu"
5.7 1978 Człowiek Gebhardta obserwujący mieszkanie Maja(gościnnie)
6.2 1978 NSDAP-owiec
6.8 1978
6.8 1977 Karol, mąż kobiety kupującej samochód od Witka
6.8 1977 Karol, mąż kobiety kupującej samochód od Witka
7.6 1977 Schweitzer, posterunkowy
6.5 1976 Mieszczanin
7.1 1976 Arystokrata(niewymieniony w czołówce)
5.2 1974 Felczer
7.4 1974 Podwładny Powroźnego
6.9 1966 Gość na ślubie
6.5 1964 Lewandowski(niewymieniony w czołówce)
6.1 1963 Żołnierz(niewymieniony w czołówce)
5.1 1960
5.1 1960

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zdzisław Szymborski filmy Zdzisław Szymborski najlepsze filmy Zdzisław Szymborski zdjęcia Zdzisław Szymborski galeria Zdzisław Szymborski biografia Zdzisław Szymborski nominacje Zdzisław Szymborski nagrody i wyróżnienia Zdzisław Szymborski filmografia Zdzisław Szymborski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.