Zdena Hadrbolcová
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Růžena
6.0 1988 Matka Ctibora
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Helene Trenkel
8.5 1984 Baberadová (gościnnie)
7.0 1969 Helene Málek (1978)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zdena Hadrbolcová filmy Zdena Hadrbolcová najlepsze filmy Zdena Hadrbolcová zdjęcia Zdena Hadrbolcová galeria Zdena Hadrbolcová biografia Zdena Hadrbolcová nominacje Zdena Hadrbolcová nagrody i wyróżnienia Zdena Hadrbolcová filmografia Zdena Hadrbolcová aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.