Zbigniew Suszyński
Data urodzenia: 1961-07-26
Miejsce urodzenia: Rypin, Polska
Stan cywilny: żona Małgorzata, córka Milena (ur. 08.01.1986)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Handke (gościnnie)
5.2 2009 Handke (gościnnie)
8.1 2008 Handke (gościnnie)
6.9
Edek Debeściak
Best Ed
2008 Handke (gościnnie)
6.3
Tajemniczy Sobotowie
Secret Saturdays, The
2008 Handke (gościnnie)
7.7
Najnowsze wydanie
Latest Buzz, The
2008 Handke (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Czerwony Wiewiór (polski dubbing) (gościnnie)
7.7 2007 Handke (gościnnie)
5.9
Szpiegowska rodzinka
My Spy Family
2007 Handke (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Handke (gościnnie)
5.8 2007 Handke (gościnnie)
5.3 2007 Handke (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Handke (gościnnie)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Handke (gościnnie)
7.1
Klasa 3000
Class of 3000
2006 Handke (gościnnie)
3.7
Kapitan Flamingo
Captain Flamingo
2006 Handke (gościnnie)
6.7 2005 Handke (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Handke (gościnnie)
6.3 2005 Handke (gościnnie)
5.2 2005 Handke (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Handke (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Handke (gościnnie)
4.6 2005 Handke (gościnnie)
4.4 2004 Handke (gościnnie)
3.7 2004 Handke (gościnnie)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Handke (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Handke (gościnnie)
5.8 2003 Handke (gościnnie)
7.2 2003 Handke (gościnnie)
6.2 2002 Handke (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Handke (gościnnie)
5.8
Mucha Lucha
¡Mucha Lucha!
2002 Handke (gościnnie)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Handke (gościnnie)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 Handke (gościnnie)
7.2 2002 Handke (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Handke (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Handke (gościnnie)
5.1 2001 Handke (gościnnie)
6.8 2001 Handke (gościnnie)
4.2 2000 Handke (gościnnie)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Handke (gościnnie)
6.4 1999 Handke (gościnnie)
3.6 1999 Handke (gościnnie)
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999 Handke (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Handke (gościnnie)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 Handke (gościnnie)
6.5 1999 Handke (gościnnie)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Handke (gościnnie)
7.0 1998 Handke (gościnnie)
6.7
Tajne akta Psiej Agencji
Secret Files of the SpyDogs, The
1998 Handke (gościnnie)
7.2
Srebrny Surfer
Silver Surfer, The
1998 Handke (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Handke (gościnnie)
5.4 1997 Handke (gościnnie)
9.0 1997 Handke (gościnnie)
4.4 1996 Handke (gościnnie)
5.7 1996 Handke (gościnnie)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 Handke (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Handke (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Handke (gościnnie)
7.5 1995 Handke (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Handke (gościnnie)
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Handke (gościnnie)
7.6 1995 Handke (gościnnie)
6.5
Księżniczka Tenko
Princess Tenko and the Guardians of the Magic
1995 Handke (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Handke (gościnnie)
6.7 1994 Handke (gościnnie)
3.8 1994 Handke (gościnnie)
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 Handke (gościnnie)
6.7 1993 Handke (gościnnie)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 Handke (gościnnie)
5.6 1993 Handke (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Handke (gościnnie)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 Handke (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 Handke (gościnnie)
6.5 1991 Handke (gościnnie)
7.4
Powrót do przyszłości
Back to the Future
1991 Handke (gościnnie)
7.9 1990 Handke (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Handke (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Handke (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Handke (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Handke (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Handke (gościnnie)
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 Handke (gościnnie)
7.6 1988 Handke (gościnnie)
7.7 1987 Handke (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Handke (gościnnie)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 Handke (gościnnie)
7.9 1987 Handke (gościnnie)
6.0
ESD
1986 Handke (gościnnie)
5.8
Dennis Rozrabiaka
Dennis the Menace
1986 Handke (gościnnie)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Handke (gościnnie)
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 Handke (gościnnie)
6.5
Inspektor Gadżet
Inspector Gadget
1983 Handke (gościnnie)
6.8 1981 Handke (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Handke (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Handke (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Handke (gościnnie)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Handke (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Handke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Suszyński filmy Zbigniew Suszyński najlepsze filmy Zbigniew Suszyński zdjęcia Zbigniew Suszyński galeria Zbigniew Suszyński biografia Zbigniew Suszyński nominacje Zbigniew Suszyński nagrody i wyróżnienia Zbigniew Suszyński filmografia Zbigniew Suszyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.