Zbigniew Stryj
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Artur Matysek, ojciec Staszka (gościnnie)
7.1 2012 Sprzedawca
0.0 2011 Bauer Heinrich (gościnnie)
0.0 2010 Bauer Heinrich (gościnnie)
7.3 2010 Bauer Heinrich (gościnnie)
6.5 2010 Bauer Heinrich (gościnnie)
7.5 2009 Bauer Heinrich (gościnnie)
8.1 2008 Bauer Heinrich (gościnnie)
7.9 2004 Bauer Heinrich (gościnnie)
6.9 2004 Bauer Heinrich (gościnnie)
8.1 2003 Bauer Heinrich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Stryj filmy Zbigniew Stryj najlepsze filmy Zbigniew Stryj zdjęcia Zbigniew Stryj galeria Zbigniew Stryj biografia Zbigniew Stryj nominacje Zbigniew Stryj nagrody i wyróżnienia Zbigniew Stryj filmografia Zbigniew Stryj aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.