Zbigniew Paterak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2010 Ochroniarz w banku (gościnnie)
7.4 2009 Ochroniarz w banku (gościnnie)
8.1 2008 Adam
6.3 2008 Ochroniarz w banku (gościnnie)
7.9 2007 Ochroniarz w banku (gościnnie)
6.5 2007 Ochroniarz w banku (gościnnie)
5.4 2007 Ochroniarz w banku (gościnnie)
6.8 2007 Ochroniarz w banku (gościnnie)
7.7 2007 Ochroniarz w banku (gościnnie)
5.4 2006 Ochroniarz w banku (gościnnie)
5.2 2005 Ochroniarz w banku (gościnnie)
5.0 2005 Ochroniarz w banku (gościnnie)
8.2 2005 Ochroniarz w banku (gościnnie)
6.9 2004 Ochroniarz w banku (gościnnie)
5.8 2003 Ochroniarz w banku (gościnnie)
6.9 1998 Ochroniarz w banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Paterak filmy Zbigniew Paterak najlepsze filmy Zbigniew Paterak zdjęcia Zbigniew Paterak galeria Zbigniew Paterak biografia Zbigniew Paterak nominacje Zbigniew Paterak nagrody i wyróżnienia Zbigniew Paterak filmografia Zbigniew Paterak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.