Zbigniew Moskal
Data urodzenia: 1953-09-24

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Prokurator oskarżający Tkaczyka (gościnnie)
5.0 2007 Kierownik stacji
6.9 2006 Kierowca konwoju (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Albert Battel, oficer niemiecki ratujący Żydów w Przemyślu (gościnnie
6.9 2004 Ochroniarz Zenek (gościnnie)
5.8 2003 Ojciec Szymon (gościnnie)
7.2 2002 Mężczyzna w autobusie (głos) (gościn
5.6 2001 Kasjer(gościnnie)
7.2 2001 Kasjer(gościnnie)
2.7 1999 Kasjer(gościnnie)
7.6 1999 Kasjer(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Moskal filmy Zbigniew Moskal najlepsze filmy Zbigniew Moskal zdjęcia Zbigniew Moskal galeria Zbigniew Moskal biografia Zbigniew Moskal nominacje Zbigniew Moskal nagrody i wyróżnienia Zbigniew Moskal filmografia Zbigniew Moskal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.