Zbigniew Modej
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2003 (gościnnie)
5.3 2002 Strzyga (gościnnie)
7.0 2001 Szary
7.4 1997 Kulawy(gościnnie)
6.5 1988

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Modej filmy Zbigniew Modej najlepsze filmy Zbigniew Modej zdjęcia Zbigniew Modej galeria Zbigniew Modej biografia Zbigniew Modej nominacje Zbigniew Modej nagrody i wyróżnienia Zbigniew Modej filmografia Zbigniew Modej aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.