Zbigniew Korepta
Data urodzenia: 1932-02-29
Miejsce urodzenia: 2004-06-29
Stan cywilny: Szczekociny, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1999 Karasek, kasjer w firmie Parcewicza(gościnnie)
7.8 1997 Emeryt
7.4 1997 (gościnnie)
4.3 1996 Oficer policji na naradzie
6.6 1991
6.4 1991
7.3 1989
7.5 1988 Porucznik MO w Olsztynie
4.3 1988 Karol Świerczewski
6.5 1988 Współpasażer Ewy w pociągu (gościnnie)
7.6 1988 Pijany rybak Rysio (niewymieniony w czołówce)
5.4 1986 Robotnik
7.7 1986 Pracownik punktu skupu makulatury (gościnnie)
8.5 1985
7.3 1985 Żandarm
6.8 1984 Doktor Różański
6.9 1983 Członek rządu spiskujący przeciw Sikorskiemu
8.3 1983 Przewodniczący komisji nazewnictwa ulic
6.5 1983 Doktor Różański
7.9 1982 Lekarz w szpitalu więziennym
6.3 1982 Szpicel
7.8 1982 Komunista na manifestacji (niewymieniony w czołówce)
7.8 1980 Lekarz ginekolog
7.8
Dom
1980 Członek komisji lokalowej / Konduktor sprzedający Heniowi pięciogroszówki / Woźny sądowy
6.8 1977 Dyrektor szpitala (niewymieniony w czołówce)
8.1 1976 Mężczyzna wręczający łapówkę Górnemu na ulicy
6.2 1976 Oficer niemiecki w kanałach

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Korepta filmy Zbigniew Korepta najlepsze filmy Zbigniew Korepta zdjęcia Zbigniew Korepta galeria Zbigniew Korepta biografia Zbigniew Korepta nominacje Zbigniew Korepta nagrody i wyróżnienia Zbigniew Korepta filmografia Zbigniew Korepta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.