Zbigniew Konopka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Lekarz (gościnnie)
7.5 2012 Kierownik banku
7.2 2012 Kapitan Flak (polski dubbing)
6.3
Na tropie Marsupilami
Sur la piste du Marsupilami
2012 Ojciec Dana (polski dubbing)
7.2 2011 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.6 2010 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.0
Chrzest
Christening, The
2010 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.8 2010 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
3.6 2010 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.6 2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.0 2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1 2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
4.3 2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.0 2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
4.6 2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Fantastyczna Czwórka
Quatre fantastiques, Les
2006 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.2
Wiewiórek
Squirrel Boy
2006 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2005 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.5 2005 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.4
Strażackie opowieści
Firehouse Tales
2005 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.9 2004 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2004 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Martin tajemniczy
Martin Mystery
2003 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Bawmy się, Sezamku
Play with Me Sesame
2002 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.8 2002 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.8 1999 Robomikołaj / Głowa George’a Busha / Głowa Abrahama Lincolna / Władca krabów (polski dubbing)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Książę Egiptu
Prince of Egypt, The
1998 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Pippi
Pippi Longstocking
1998 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.0 1998 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1 1994 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
5.4 1994 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 1986 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Bolo (polski dubbing) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Konopka filmy Zbigniew Konopka najlepsze filmy Zbigniew Konopka zdjęcia Zbigniew Konopka galeria Zbigniew Konopka biografia Zbigniew Konopka nominacje Zbigniew Konopka nagrody i wyróżnienia Zbigniew Konopka filmografia Zbigniew Konopka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.