Zbigniew Koczanowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1977 Minister spraw wewnętrznych Rządu Narodowego
7.6 1977 Naczelnik więzienia
7.4 1977 Szymszel (gościnnie)
7.5 1974 Włoski kupiec
6.5 1973 Lekarz
7.5 1973 Włoski kupiec (gościnnie)
6.9 1968 Adwokat Chrupka
8.8 1968 Emeryt
7.9 1966 Mężczyzna na tarasie kawiarni CDT(niewymieniony w czołówce)
7.5 1966 Dyrektor Przedsiębiorstwa Wodociągów Miejskich
7.4 1965 Robotnik
6.7 1965 Kapitan inżynier, gość w majątku
7.0 1965 Lekarz (nowela "Godzina drogi")
7.4 1963 Bileter na dworcu kolejowym
5.7 1962 Martyzel
4.7 1961 Oficer(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Koczanowicz filmy Zbigniew Koczanowicz najlepsze filmy Zbigniew Koczanowicz zdjęcia Zbigniew Koczanowicz galeria Zbigniew Koczanowicz biografia Zbigniew Koczanowicz nominacje Zbigniew Koczanowicz nagrody i wyróżnienia Zbigniew Koczanowicz filmografia Zbigniew Koczanowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.