Zbigniew Józefowicz
Data urodzenia: 1925-06-08
Miejsce urodzenia: Tarnów, Polska
Stan cywilny: żona Urszula Modrzyńska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1989 Inspektor celny w Piekle
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Piotr Jaroszewicz
7.1 1976 Ojciec Stefci
6.8 1975 Gość biskupa Grota
6.7 1975 Henryk Czyżewski, sekretarz ekonomiczny KW
7.3 1974 Pułkownik
6.9 1972 Brat wójta
6.5 1972 Wesołowski, sierżant MO
7.4 1969 Pułkownik
6.8 1968 Pułkownik
7.8 1967 Prowadzący nasłuch radiowy
7.4 1966 Półtorak, kapitan milicji
7.9 1966 Porucznik MO
6.8 1966 Ogrodnik / Woźnica Domagalski
5.0 1964 Sołtys Kozłowski
6.4 1964 Kapitan
7.4 1963 Pułkownik Dzierzbicki
7.4 1963 Lekarz
7.3 1961 Charles, jeniec w schronie(niewymieniony w czołówce)
6.4 1961 Mężczyzna przyglądający się kogutowi przed karczmą(niewymieniony w czołówce)
6.8 1956 Rudniok
6.2 1956 Nurek Antoni Barnat
6.4 1955 Kapitan Walek, komendant szpitala
5.8 1954 Jan Gawlikowski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Józefowicz filmy Zbigniew Józefowicz najlepsze filmy Zbigniew Józefowicz zdjęcia Zbigniew Józefowicz galeria Zbigniew Józefowicz biografia Zbigniew Józefowicz nominacje Zbigniew Józefowicz nagrody i wyróżnienia Zbigniew Józefowicz filmografia Zbigniew Józefowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.