Zayne Emory
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Simon (gościnnie)
8.3 2011 Simon (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 12-letni Patrick (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Chłopiec w masce świnki (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 12-letni Patrick (gościnnie)
7.3 2002 Bobby Nolan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zayne Emory filmy Zayne Emory najlepsze filmy Zayne Emory zdjęcia Zayne Emory galeria Zayne Emory biografia Zayne Emory nominacje Zayne Emory nagrody i wyróżnienia Zayne Emory filmografia Zayne Emory aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.