Żanna Gierasimowa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Nadia, zawiadowczyni stacji
0.0 2011 Nadia, zawiadowczyni stacji
2.6 2008 Nadia, zawiadowczyni stacji
6.3 2008 Nadia, zawiadowczyni stacji
5.4 2006 Nadia, zawiadowczyni stacji
5.7 2006 Nadia, zawiadowczyni stacji
5.7 2004 Nadia, zawiadowczyni stacji
6.1 2004 Nadia, zawiadowczyni stacji
6.9 2004 Nadia, zawiadowczyni stacji

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Żanna Gierasimowa filmy Żanna Gierasimowa najlepsze filmy Żanna Gierasimowa zdjęcia Żanna Gierasimowa galeria Żanna Gierasimowa biografia Żanna Gierasimowa nominacje Żanna Gierasimowa nagrody i wyróżnienia Żanna Gierasimowa filmografia Żanna Gierasimowa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.