Zakes Mokae
Data urodzenia: 1934-08-05
Miejsce urodzenia: 2009-09-11
Stan cywilny: Johannesburg, ZPA (obecnie RPA)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Tonday (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Diabria (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Diabria (gościnnie)
6.6
Epidemia
Outbreak
1995 Diabria (gościnnie)
5.5
Wampir w Brooklynie
Vampire in Brooklyn
1995 Diabria (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Diabria (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Diabria (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Diabria (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Diabria (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Diabria (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Diabria (gościnnie)
7.0 1964 Diabria (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zakes Mokae filmy Zakes Mokae najlepsze filmy Zakes Mokae zdjęcia Zakes Mokae galeria Zakes Mokae biografia Zakes Mokae nominacje Zakes Mokae nagrody i wyróżnienia Zakes Mokae filmografia Zakes Mokae aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.