Zach Grenier
Data urodzenia: 1954-02-12
Miejsce urodzenia: Englewood, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona Lynn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dr Herman Stites (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 David Lee (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.5 2005 Dr Herman Stites (gościnnie)
8.0 2004 Andy Cramed (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.3 2004 Ross Howell (gościnnie)
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Dr Herman Stites (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.3 2002 Profesor Meyer (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.0
Kod dostępu
Swordfish
2001 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.3 2001 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.6 2000 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Doktor kachler (2007) (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.9 1997 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.5 1997 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.5 1997 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.6
Maksimum ryzyka
Maximum Risk
1996 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.6 1996 Dr Herman Stites (gościnnie)
5.5 1996 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.2
Pod niebem Henrietty
Stars Fell on Henrietta, The
1995 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.2
Pod niebem Henrietty
Stars Fell on Henrietta, The
1995 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.3
Tomcio Grubasek
Tommy Boy
1995 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.5 1995 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.0 1995 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.6
Człowiek bez twarzy
Man Without a Face, The
1993 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.6 1993 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.2
Szok dla systemu
Shock to the System, A
1990 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.5
Nic nie widziałem, nic nie słyszałem
See No Evil, Hear No Evil
1989 Dr Herman Stites (gościnnie)
5.5 1989 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.9
Pracująca dziewczyna
Working Girl
1988 Dr Herman Stites (gościnnie)
6.4 1985 Dr Herman Stites (gościnnie)
7.3 1984 Dr Herman Stites (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zach Grenier filmy Zach Grenier najlepsze filmy Zach Grenier zdjęcia Zach Grenier galeria Zach Grenier biografia Zach Grenier nominacje Zach Grenier nagrody i wyróżnienia Zach Grenier filmografia Zach Grenier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.