Yvette Nipar
Data urodzenia: 1964-10-20
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Patrick McDermott (01.03.1992 - 30.06.1993, rozwód), syn Chance (ur. 1992)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2002 Lucy Raleigh (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Rita Day (gościnnie)
5.9 2000 Rita Day (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rita Day (gościnnie)
5.6
Odwieczny wróg
Phantoms
1998 Rita Day (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Rita Day (gościnnie)
7.4 1997 Rita Day (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Rita Day (gościnnie)
6.4 1994 Rita Day (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Rita Day (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Rita Day (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Rita Day (gościnnie)
0.0 1992 Rita Day (gościnnie)
6.7 1992 Rita Day (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Rita Day (gościnnie)
7.8 1989 Rita Day (gościnnie)
8.0 1987 Rita Day (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Rita Day (gościnnie)
6.3 1986 Rita Day (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yvette Nipar filmy Yvette Nipar najlepsze filmy Yvette Nipar zdjęcia Yvette Nipar galeria Yvette Nipar biografia Yvette Nipar nominacje Yvette Nipar nagrody i wyróżnienia Yvette Nipar filmografia Yvette Nipar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.