Yvette Freeman
Data urodzenia: 1957-10-01
Miejsce urodzenia: Wilmington, Delaware, USA
Stan cywilny: mąż Lanny Hartley (od 27.01.1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.6 2000 Zarządca szkoły (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Zarządca szkoły (gościnnie)
6.5 1995 Zarządca szkoły (gościnnie)
6.7 1993 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.6 1993 Zarządca szkoły (gościnnie)
6.1 1992 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.5 1991 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.6 1989 Zarządca szkoły (gościnnie)
10.0 1989 Zarządca szkoły (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Zarządca szkoły (gościnnie)
5.7 1986 Zarządca szkoły (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yvette Freeman filmy Yvette Freeman najlepsze filmy Yvette Freeman zdjęcia Yvette Freeman galeria Yvette Freeman biografia Yvette Freeman nominacje Yvette Freeman nagrody i wyróżnienia Yvette Freeman filmografia Yvette Freeman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.