Yvans Jourdain
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2009 Biznesmen (gościnnie)
7.6 2007 Biznesmen (gościnnie)
7.6 2007 Biznesmen (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Biznesmen (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Biznesmen (gościnnie)
7.5 2002 Kryminalista (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Biznesmen (gościnnie)
0.0

0 Biznesmen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yvans Jourdain filmy Yvans Jourdain najlepsze filmy Yvans Jourdain zdjęcia Yvans Jourdain galeria Yvans Jourdain biografia Yvans Jourdain nominacje Yvans Jourdain nagrody i wyróżnienia Yvans Jourdain filmografia Yvans Jourdain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.